Her kan du få kontroleret og vedligeholdt dit AC anlæg på din bil

Har du klima, eller aircondition på din bil kan vi servicere eller reparere det, med vores helt nye udstyr.

Vidste du at din bil taber mellem 80 og 100 gram kølemiddel pr år? En bil har typisk mellem 450-700 gram kølemiddel på sig, og 20 ml. olie der skal sørge for at smøre bilens dyre AC. kompressor.  når kølemidlet forsvinder, forsvinder der også noget af den olie der skal beskytte anlægget, og den olie der er tilbage bliver belastet hårder, og kommer til at arbejde i et varmere miljø. det er det der er grunden til at nogle biler skal have lavet deres anlæg for store beløb.

For at undgå dette kan du hos mig få lavet et service af dit AC. anlæg  hvor jeg tapper dit kølemiddel, af tilsætter ny olie, fylder dit kølemiddel på igen og efterfylder til producentens forskrifter. og du betaler kun for det kølemiddel der mangler på systemet. Et sådan service koster 400 Kr. plus moms og kølemiddel til 0,80 Kr. pr. Gram

Jeg kan også bruge mit udstyr på traktor og lastbiler, ring og hør om muligheder

Udgivet i Aircondition Etiket: , , , , , , , , , , , ,

Opbygning af sauna for Aalborg cabelpark

DSC_0530Der blev i Aalborg capelpark snakket om hvordan sæsonen kunne forlænges, valget blev at der skulle bygges en sauna. Denne sauna kunne de godt tænke sig var mobil, og derfor kom vi frem til at den skulle byges i en campingvogn.

DSC_0542

 

 

Campingvognen blev isoleret med rockwool, og der blev trukket ledninger til lys, strøm og højttaler.

 

 

DSC_0543

DSC_0580

 

 

 

 

 

 

DSC_0578

 

 

Derefter kom der brædder på vægen og limet linoleum på gulvet

 

 

 

DSC_0579

 

 

 

 

 

 

DSC_0581

 

Udgivet i opgaver

Blink montering på følgebil

Blink montering

Specialmontering af lysbom, markeringslygter og walkieanlæg i en følgebil. Bilens elsystem har været skilt af for at installere blink og lyd.

 

Udgivet i opgaver Etiket: , , ,